poradna.intra.cz

Dovolil jsem si dát přímo do nadpisu webovou adresu nových stránek poradna.intra.cz. Snad si ji takto každý lépe zapamatuje. Zvláště uživatelům produktů Lifestyles, jako je Intra a Nutria (nejznámější), by tato adresa mohla zůstat v paměti. Může se to hodit.

poradna-intra-czJak je z názvu patrné, má tento web sloužit jako místo, kde uživatelé i další zájemci najdou informace, radu, pomoc, nápady a typy vztahující se jak k produktům Lifestyles, tak k registracím a s nimi spojeným slevám a výhodám.
Počin je to v této oblasti ojedinělý a jistě si najde vděčné návštěvníky.

Pojďme to vzít popořádku:
  • na úvodní stránce je obecné povídání a také video o společnosti Lifestyles a zejména o jejím hlavním produktu – Intře. Neboť Intra je zkrátka “jednička”.
  • Pod odkazem Produkty je seznam všech výrobků Lifestyles, které jsou k dostání na českém a slovenském trhu. Jmenovitě je to Intra sirup, Intra kapsle, Nutria, FibreLife a Calcium Formula. Každý z těchto produktů pak má svou vlastní stránku s podrobnějším popisem.
  • Slevy zajímají většinu uživatelů. Pohybují se od 10 do 40 % a kromě nich lze využít program AutoShip, v rámci kterého dává společnost Lifestyles jednou za čtvrt roku jeden z produktů zdarma. Taktéž se zde píše o možnosti získávání dalších zákazníků. A z jejich nákupů získávat provizi. Důležité jsou také informace o zvyšování slev.
  • Ke slevám se váže registrace. Ta je dvojího druhu: registrace “stálý zákazník” a registrace “distributor”. Jsou zde popsány výhody a možnosti jednotlivých registrací a doporučení, jak a kterou registraci šikovně využít.
  • Na další stránce seznam kontaktů a odkazů, na kterých je možné Intru, Nutrii a další produkty objednávat. A to jak v Českých zemích, tak na Slovensku. Výčet samozřejmě není úplný, ale je dostačující.
  • A poslední položkou v menu je Kontakt. Adresy, telefonní čísla, emailové adresy… A také kontaktní formulář, aby bylo možné jednoduše a rychle poslat dotaz či připomínku.

Zbývá jen dodat, že informace by měly s postupem času přibývat. Doufejme, že tomu tak bude a webové stránky poradna.intra.cz se stanou pomocníkem všech zákazníkům, uživatelům i distributorům produktů Intra, Nutria a dalších.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

FibreLife - redukujte svoji hmotnost

E-shop s produkty Lifestyles na Slovensku

Pokus s indexací diskuze